Reacties

Een gezellig uitje met vrienden (vriendinnen), collega’s of familie.

   

 

Christien
"Door jouw kleurenanalyse ben ik heel anders gaan kijken naar mijn kleuren in de kleding.
Kleding die ik eerst niet durfde te dragen, zijn nu mijn favoriete kledingstukken geworden. Ik koop bewust kleding in mijn kleur, dus het kleurenmapje gaat altijd mee. Ik was erg verrast en erg blij met de kleurenanalyse die je voor mij hebt gedaan."

 

Annet
"Het was een verrassende rondgang in de wereld van kleur. Ik was zelf nooit op het idee gekomen om het zo aan te pakken en had het ook zeker niet zelf kunnen beoordelen. Maar ik ben heel tevreden met het resultaat van de kleurenanalyse, je krijgt er 'n heel ander en verrassend beeld van. Kleuren die ik nooit had durven dragen bleken wél goed bij mij te passen. En passant ook nog wat make-up tips en ik zie er anders uit. Béter, het valt mensen ook op. "Staat je mooi, die kleur blauw!" zei vandaag nog iemand!" Dus Jeanny, bedankt!

 

Ingrid
"Jeanny hartelijk dank voor het inzicht in mijn ‘perfecte kleuren’. Leuk om te zien wat kleuren met je doen en natuurlijk is het hartstikke handig als je gaat winkelen. Ik merk nu al dat ik veel gerichter winkel en snel een juiste kledingstuk of accessoires heb gevonden waarbij ik me prettig voel. Ik ben er enthousiast over en kan het iedereen aanraden."

 

Riet
"Het was heel verrassend om te ervaren wat kleuren 'met je doen'. Ik weet nu wat me mooi staat en sindsdien heb ik al veel complimenten gehad over mijn kleding. Jeanny, bedankt voor je advies en het was bovendien erg gezellig."

 

Mieke
"Het advies wat Jeanny me gegeven heeft was heel helpend, maar soms ook lastig. Als je nieuwe kleding aanschaft is het ook leuk om het modebeeld een beetje te volgen, lastig als jouw kleuren niet zo voor handen zijn. Nu heb ik het advies vooral op de shirtjes, vest en sjaaltjes gebruikt, zodat de basis die terugkomt in het geheel goed is. Al met al ben ik heel tevreden over de aankopen voor deze herfst en winter. De make-up adviezen passen heel goed, het valt niet op, maar het maakt m’n gezicht wel sprekender. Buiten dat het leerzaam was, was het ook heel gezellig."

 

Mayke
"
Als eerste wil ik aan je kwijt dat het een heel leerzame en gezellige middag was. Ondanks dat ik eigenlijk jaren in de mode heb gezeten, heb ik er zeker het een en ander van opgestoken. Ik heb vaker een kleurenanalyse gehad, waar ik er uit kwam als wintertype, nou die kleuren stonden mij dus echt niet aan en ik heb hier ook altijd over getwijfeld of dit zo was. Bij jou ben ik er dus achtergekomen dat ik een zomertype ben, waar ik mezelf dan wel in kan vinden. Je bent heel duidelijk geweest en heb hier zeker het één en ander van opgepikt. Heb inmiddels een afspraak bij de kapper met jou advies qua kleur van een zomertype, dus daar ga ik ook voor. Jeanny nogmaals bedankt."

 

Riet
"
Dank je wel voor het goede verslag. Erg bruikbaar voor mij als richtlijn voor mijn kledingstijl. Wat je terecht opmerkte: “stuurloos bij het winkelen”, is nu niet meer op mij van toepassing. Ik weet nu wat ik wel en niet moet aantrekken en hoe ik het met een sjaaltje of ketting kan opleuken. De kleding die ik al lang ongedragen in de kast had hangen trek ik nu weer aan, waardoor ik voor deze winter minder hoef te kopen. Het was een zeer leerzame en nuttige middag, die ik iedereen kan aanbevelen."

 

Rosy
"Ik vond het een heel unieke en erg leuke ervaring, het is toch echt bijzonder dat kleur zoveel kan doen, dit had ik zeker niet verwacht. Ik ga vanaf nu zeker bewuster naar de kleur van kleding en stoffen kijken, het begin zal wat lastig zijn maar ik weet zeker dat ik er heel veel aan ga hebben in de toekomst. Heel erg bedankt!
"

 

Mariet
"Een tijdje geleden deed ik een kleurenanalyse bij jou. Ik heb daardoor een andere kijk op mijn kleding gekregen. Sommige kledingstukken uit de kast doen het nog goed, andere hebben inmiddels de langste tijd gehad.Ik ervaar duidelijk dat bepaalde kleuren mij een andere uitstraling geven en het shoppen een stuk gemakkelijker wordt. Deze week bezochten twee dames mijn atelier Creatiefop7 om een sjaal te vilten. Ze hadden een kleurenwaaier bij zich en dat hielp erg om tot een goede keuze van de kleuren te komen. Zij (en ik ook) waren na een dag werken hartstikke enthousiast over het resultaat en ze gingen voldaan en trots met de verworven aanwinst naar huis. Zo zie je dus, dat ook bij creatief werken een kleurenanalyse erg handig is.
"

 

 

Met de perfecte kleuren, de perfecte uitstraling!

 

Perfecte Kleuren

 

Jeanny Koenen 

HIC kleurenconsulente

 

Gildestraat 23
5824 AA
Holthees
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06 - 265 124 50

 

kvk nr. 55.93.54.43